keskiviikko 7. lokakuuta 2015

Kyösti se on kommari-kyöstikin

Eipä mulla muuta tällä kertaa. Lukekaa tästä surullinen tarina virkakyöstien järjettömästä kyösteilystä. Aina kannattaa muistaa, että nämä yksittäiset tarinat ovat niitä jäävuorien huippuja ja pisaroita meressä - kyösteilyn valtameressä. 

Demokratiaan länsimaisessa ja meille tutussa muodossaan on tosiaan kylvetty tuhon siemen.  Valtaan pääsevät liian helpolla pyrkyrit, opportunitsit ja mitään-osaamattomat keskinkertaisuudet ja nollatkin, joille ei muunlaisessa ympäristössä olisi tarjolla kuin huomattavasti vaatimattomampia hommia. Orjuuttahan se on näitä elättää vuosikymmenestä ja -sadasta toiseen, kun tuloista menee helposti lähes kellä tahansa yli puolet suoraan kyöstien "virkistyskassaan".

Tosielämässä, siinä järkevässä muodossa, kommunistinen menneisyys nykyisyydestä puhumattakaan olisi suora este työllistymiselle, no...  oikeastaan yhtään missään.  Jotain teiniaikojen pelleilyjä ei ehkä lasketa mutta aikuisiällä noista sairaista fantasioista olisi hyvä luopua ensi tilassa.

Meillä komukka-setitys se on valtakirja loputtomalle perseilylle muiden piikkiin, hautaan saakka, elättinä muiden yläpuolella erilaisissa ministeröissä ja virastoissa, lukemattomissa laitoksissa ja ngo-puolella.

Muut maksaa. Virkakyösti vaan kuittaa potin.

Hyi v*ttu, suoraan sanoen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti