keskiviikko 28. lokakuuta 2015

Kun kyösti audibiilin hankki

Audikin on auto. Itse en sellaista ostaisi, sillä... Audissa on jotain naisellista; ollut aina. Lisäksi kaikki, joilla noita käkättimiä on, ajavat joko öljykanisteri takapaksissa jonkin "ominaisuuden" takia tai seisottavat autoaan pajalla aivan liian usein. Rahalla minä ostaisin BMW:n. Toisten rahoilla todennäköisesti Range Roverin. Miljonäärinä Lamborghinin, johon jatkuva pajakierre tietyllä tapaa kuuluukin.

Kyöstillä asia on toisin. Raha-automaattiyhdistyksen virkakyöstit ovat Audi-miehiä ja -naisia. Mikäpä siinä. Kyseessähän siis ei ole huono auto sinänsä

Tuskin RAY:n työntekijät ovat viroissa. En tiedä, eikä kiinnosta. Kyseessä on lopulta samaa kyöstitystä eri paketissa. Ei näitä laitoksia pitäisi olla olemassakaan. Ei RAY:tä, Veikkausta... Alkoa, ei kymmeniä muita Hyvien Veljien suojatyömaita, joiden johtoportaisiin noustaan puoluekirjoilla ja muilla saunailtojen suhteilla. 

Mikä sekin kioski oli, joka liittyi hevosiin ja jonka "toimitusjohtajalla" oli kuukausipalkkio kolmattakymmentätuhatta? En muista enää. Näitä puljuja lienee sadoittain aina maakuntia myöten.

Lopeta pelaaminen, suosi ulkomaisia pelejä.

Kyösti joutaa kävellä.


2 kommenttia:

 1. RAY:n peleistä kannattaa itse kunkin vieroittaa itsensä. Koska RAY on kyöstien firma, RAY:n pelejä on levitelty joka paikkaan kioskeille, huoltoasemille ja ruokakauppoihin.

  Niissä maissa, joissa rahapelit eivät ole kyöstien firman yksinoikeus, rahapelejä on paljon vähemmän ja ne on sijoiteltu yleensä erillisiin pelihalleihin.

  RAY:n kyöstipelit on tehty maksimoimaan peliriippuvuus, ei vähentämään sitä, kuten virallinen epistola sanoo. RAY:n tarkoituksena on kerätä kyösteille ja kyöstejä lähellä oleville järjestöille rahaa.

  VastaaPoista
 2. Vasarahammerin kommentti kiteyttää kaiken olennaisen. Kiitos.
  RAYn tarkoitus on kyöstien rahoitus.
  Amen sille.

  VastaaPoista