tiistai 28. heinäkuuta 2015

Paluu suomalaiseen todellisuuteen

Kävin pitkästä aikaa ulkomailla, oikein Euroopassa. Oli lämpimämpääkin kuin täällä on ollut koko kesänä. Viinaa sai kellon ympäri kioskeista. Ei sillä, että mitään olisin ostanut niistä. Olutta ostin. Litrahinta oli anniskeltuna noin 3-4 euroa. Ruoka oli suolaista mutta suurimmalti osin aika hyvää.

Tulin sitten takaisin Pohjolan-Koreaan ja heti ensimmäisenä voin lukea immosgatesta, jostain "vastamiekkarista" ja - suomalaisista sakoista. 35 000 euroa on perseraiskaus ja väkivaltainen ryöstö, eikä mitään muuta. Immosgate on lähinnä paljon melua lapsellisesta Facebook-postauksesta aamuyön tunneilla ja mahdollisesti vähän maistelleena. Vasse Vasurit tarvitsevat vihollisensa ja kaivavat kyllä aiheen vaikka mistä netin syövereistä.

Toisaalta kun muistaa, minkälaisia riistäjiä täällä asuu niin eipä sakotuspolitiikka yllätä. Vasse Vasuri asuu lähes jokaisessa suomalaisessa. Jopa Facebookin "liberaalimafiassa", joka siis on jollain tavalla ei-niin-vasemmistolainen, löytyi rutkasti puolustajia Vasse Vasurin kehittelemälle ryöstösakotukselle. 

Suomi on, eikä muuksi muutu. 

Tämä video ei ole sadan vuoden takaa vaan vuodelta 2013.
Ja noi ovat, kuulkaapa, ihan tosissaan. Eivätkä ole yksin. Viimeinen taisto on noilla aina haaveissa. 
Ja ne hiekkakuopat, joihin luokkaviholliset ajetaan puskutraktorilla reiät päissään mätänemään.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti