torstai 28. toukokuuta 2015

Into kieltää

Suomalaisten demarimainen, holhoava mielenmaisema on erikoista seurattavaa. Suomalanen tietää aina, miten muiden pitää elää ja on valmis kieltämään, ryöstämään ja syyllistämään aatteensa puolesta. Tästä tunnistaa lopulta Oikeamielisen, jos asiaa vähän mietitte.

Ryöstäminen ja kieltäminen käy äänestämisen kautta kivan huolettomasti. Vaikka joskus kävisikin niin ikävästi, että joutuisi itse näistä asioista selittelemään, voi aina todeta klassikkojen tapaan: en se minä ollut, vaan nuo muut. Kivan anonyymiä toimintaa, eikö. Ollapa itse siellä saamapuolella.

Syyllistäminen sen sijaan hoidetaan pahoina katseina, pilkkana netissä ja työpaikoilla. Kuuntelin (vahingossa) aamulla töihin ajaessani jotain paskakanavaa radiosta. Persujen pilkkaus oli sitä luokkaa, että ärsytti. Enkä minä edes ole persujen puolella, saati äänestä. Persuihin on ladattu kahden minuutin viha. Se tosin on jo kestänyt nelisen vuotta, mutta ei välitetä siitä. Suosittelen jokaista tutustumaan Kahden minuutin vihan käsitteeseen. Lienee sattumaa, ettei aiheesta ole suomenkielistä wikipedia-artikkelia, vaikka sellainen on olemassa sadoista tuhansista täysin tyhjänpäiväisistä asioista.

Tärkeintä on, ettei eetos tai zeitgeist liikoja pääse rakoilemaan. Olet joko meidän puolellamme tai meitä vastaan, ajattelee pertti tai pirkko perusdemari matkalla jompaan kumpaan niistä kahdesta kaupasta, jotka meillä täällä Suomessa on. Pirkko-Pertin elämää helpottaa, että kioskeja on onneksi vain yksi. Joku muu on päättänyt hinnat ja valikoiman, eikä turha kilpailu tee elämästä liian vaikeaa. Valinnanvaikeus, ei se mukavaa ole.

Nyt on tutkittu ja tavallaan hutkittukin, että suomalaiset ovat valmiita tupakan täyskieltoon - kieltolakiin. Tulos ei ole mitenkään yllättävä. Se on vähän kuin vuotuinen ajoneuvoveronkorotus, jonka voi ohimennen todeta tulevan yhtä varmasti kuin sosialistilta kieltolistan.

Meiltähän tämä käyp, huutaa äänestäjä valitessaan numeroa, joka arpoo hänelle uusimmat kiellot ja maksut heti vaalien jälkeen.

Lainaan tähän samaisen uutisen kommenteista aivan uskomattoman huumorisetityksen. Tai siis ihan tosissaanhan tässä ollaan, mutta kokeilkaapa lukea tämä nauramatta:

"Täyskielto olisi kyllä hyvä, mutta sen valvonta ongelmallista. Kuten kaikki kieltolait, se voisi lihottaa rikollisjärjestöjä. Toisaalta jos tupakan käyttäjät rekisteröitäisiin ja laitettaisiin muita huonompaan asemaan mm. vakuutuksissa, työnsaannissa ja terveydenhoidossa sekä lainan saannissa, vaikutukset voisivat näkyä nopeasti. Rekisteröidyille tupakoijille voitaisiin vaikka määrätä reilu lisävero. Tupakoiminen rekisteröimättä taas toisi muhkeat sakot tai vankilaa ja pakkorekisteröinnin minimimääräajaksi. Rekisteriin ja sieltä pois pääsisi omalla ilmoituksella. "

Kommenttihan on ihan käsittämätön! Täytyy olla aitosuomalainen pystyäkseen ehdottamaan moista edes "läpällä" saati sitten tosissaan.

Ihan liikaahan ei kenenkään tupakointi muille kuulu. On moukkaa polttaa siten, että savu häiritsee välittömästi muita. Itseäni surettaa aina, kun näen lapsen sisällä autossa, jossa samaan aikaan tupakoidaan. Tupakointi on muutenkin kohtalaisen hölmöä, mutta paljon typerämpiäkin tapoja ihmiskunta tietää ja tuntee. Polttakoon jokainen sen minkä haluaa. 

Valtio rakastaa kertoa miten meidän täytyisi elää. Ottaessaan ihmisten terveyden hellään huomaansa, se tietenkin vaatii saada päättää kaikista ihmisen elämän osa-alueista ilman mitään vastaväitteitä. Se nauttii saadessaan tunkea kalmankylmät kouransa syvälle taskuihin ja ulottaa henkiset lonkeronsa aivojen viimeisimpiinkin tutkimattomiin erämaihin.

Virkakyöstejä ja "ajatustensäätäjiä" on tätäkin varten erilaisissa laitoksissa käytännössä tuhansittain, joten mielipiteiden sekä ajatusten muokkaus käy ikään kuin päivätyönä - huomaamatta ja kivalla liksalla etuja unohtamatta. Välillä pitää pitää lomaa, minkä takia kesällä kyöstit rauhoittuvat kelohonkahuviloilleen selailemaan uusimpien Audien malleja. 

Audi-juttu tulee suoraan siitä, kun viime kesänä ajelin maakunnissa joitakin päiviä. Ihmeen paljon näkyi kyöstien näköisiä ihmisiä uudehkojen, mustien(!), Audien rateissa. Tarkoitan tässä pikkukuntia. Niitä joiden sijainti on tarkistettava kartalta. Itselleni sellainen on vaikkapa Haapajärvi ja Pöytyä. Voisi tietysti kysyä mistä kyöstin tunnistaa. Eipä kai mistään, mutta aina voi leikitellä ajatuksella.

Kehittelin siinä samalla myös ajatusmallia, jossa pienen kunnan virkakyösti, jonka titteli ei kerro mistään mitään, haaveilee puolueen tarjoamasta suojatyöpaikasta. Suojatyöhön kuuluisi tietenkin virka-Audi. Samanlainen kuin millä Arhinkäki matkansa taittaa aina sillä välin kun ei ole "viran puolesta" valittamassa riistämisestä ja muista kapitalistien metkuista. Matkalla pankkiin Audin takapenkillä raikuu naurunremakka, jonka tarjoavat äänestävät vatipäät vuodesta toiseen.

Mutta kuten kulunut sanonta sanoo: kielletään kaikki. Sillä se maailma pelastuu. Tasa-arvo hiljentää kaiken vihan, autuus laskeutuu ja voimme kaikki olla veljiä vapaina, ihan keskenämme. Miksei näin hyvää ideaa ole vielä toteutettu.

Enemmän vastuuta ja omien kustannuksien hoitamista yksilölle, enemmän vapautta ja vaurautta. Ajasta aikaan.
2 kommenttia:

  1. Raju tuo Talouselämän kommentti. Rekisteröinti, verotus ja kovat sanktiot jos ei suostu ryöstöverotettavaksi. Tulee ihan mieleen koukkunokkien kohtelu kolkytluvulla. Ei nää idiootit edes ymmärrä kannattavansa identtistä ideologiaa.

    Tai niin kuin se pakollinen päivittäinen liikuntatunti. Luulin nähneeni jo kaiken kun Hesa määräsi pakollisen kasvisruokapäivän, mutta tuo vie voiton.

    VastaaPoista
  2. Ja onhan sieltä tulossa Hesaan se vegaanipäivä.
    Aatteen voittokulkua (ja konkurssia) ei voi estää.

    VastaaPoista