maanantai 4. toukokuuta 2015

Humanitäärinen suurvalta

Tämä ei ole juuri millään tapaa maahanmuuttoblogi, vaikka olenkin huolissani islamin hyökyaallosta ja aion opetella uimaan sen vyöryessä kohti. Tosin ennen uimakeikkaa koukkaan lähimmän lentokentän kautta...


Törmäsin sattumalta Youtubessa tuoreeseen videoon, jossa valotetaan humanitäärisen suurvallan, eli Ruotsin tilannetta. Video on hämmentävän selkeä ja mykistävä. Oudointa on todella nähdä ruotsalaisten poliitikkojen videolla, siis elävässä kuvassa, suorastaan pilkkaavan ruotsalaisia. En ole aiemmin niin viitsinyt miettiä kuka sanoi mitäkin älyttömyyksiä Sweduissa, vaikka monenlaista outoa sieltä kuuluu.

Enkä tiedä mikä kanava Red Ice Radio on tai miten luotettava tietolähde se on tai ei ole, mutta video on katsomisen arvoinen. Että kesämökkienkin pakkolunastusta on ideoitu paremman väen asuttamista varten. Ohhoh. Erikoisinta tässäkin, kuten Suomenkin tilanteessa, on, miksi tämän annetaan tapahtua?

Kesto rapiat 25 minuuttia. 

2 kommenttia:

  1. Samoja juttuja, samoja lukuja olen nähnyt useassa eri kriittisessä julkaisussa. Puhutaanpa meillä Suomessakin, että maahanmuutto on meille kallis harrastus. Ruotsin vastaava harrastus on mitoiltaan jo kymmenkertainen ja sikäläinen hallitseva luokka haluaa kasvattaa sitä vielä tästäkin. Heiltä on kyllä minun mielestäni mopo lähtenyt käsistä pahemman kerran.

    Red Ice Radio... ensimmäinen kerta kun minäkin tuon nimen näen. Ehkä voisi vilkaista mitä siitä oikein kerrotaan?

    VastaaPoista
  2. Kiitos kommentista! Ruotsia seuratessa iskee epäusko. "voiko tuo olla tottakaan"

    VastaaPoista