sunnuntai 5. huhtikuuta 2015

Syö Vihreää aatetta

Kuten tiedetään, on Helsingin tulevaisuus vihreä, valitettavasti. Gai´istien ituretkellä (vrt. ristiretki) eivät lapsetkaan jää rauhaa, mikä kyllä julmuudessaan on jo ihan siellä kärkiluokassa. Vihreän aatteen pakkosyöttöä ollaan taas viemässä lusikallisen eteennpäin. Tällä kertaa suunnitellaan vegaaniruokaa Helsingin päiväkoteihin. Kustannuksista välittämättä, sillä maksajina ovat vääräuskoiset, nuo onnettomat, jotka koko ekohulluuden muutenkin kustantavat.

Vihreiden gai´istien luonnonuskonnon suomalaiseen ylipapistoon kuuluva gai´isti Leo "Mengele" Stranius on tämän pakkosyötön takana ellei peräti tempauksen pääideologi. "Mengele" muistetaan vapaammissa piireissä ihmismuokkauksen pohdiskelijana. Ketäpä ei ratkiriemukas human engineering piristäisi näin kevään ensi hetkinä.


"Mengele" unohtaa, että vanhemmat päättävät mitä lapsi syö. Aika vähän siinä lopulta virkakyöstiä avuksi tarvitaan saati pakkosyötettyä vegaaniruokaa. Leo voi omille opetuslapsilleen syöttää aivan mitä haluaa, mutta olisi erinomaisen tärkeää saada pidettyä Leon myrkynvihreä lusikka muiden lasten suista poissa.

Helsinkiläisten mengeleiden edustama aate hakee mielipuolisuudessaan vertaistaan. Yleensä pakkosyöttö ei kirjaimellisesti kuulu oikein mihinkään aatteeseen tai sitten se verhoillaan perinteiseen tapaan terveellisyyden pakkopaitaan. Siinä mielessä Virheä harhaisuus, jossa pala Gaian ruumista nautitaan joka päivä joka aterialla, on totalitarismia sanan varsinaisessa merkitysessä. Kuinka mielipuolinen voi vain uskonto ollakaan.... Aate tunkee joka aterialle eikä anna armoa. Ulkopuoliset on nähtävästi alistettava tai tuhottava, kuin islamissa konsanaan. Se syyllistää sinut ja minut pienimmistäkin kulttia vastaan ristiriidassa olevista valinnoista.

Et pääse sitä arjessa pakoon. Kun heräät, rikot jo Gaiaa vastaan melko varmasti siinä vaiheessa, kun käännät valot päälle (silmien muokkaus, huom.), panet kahvin tippumaan, selaat paperilehteä, käyt suihkussa ("Mengele" itse muistaakseni ottaa vain kahden minuutin kylmiä suihkuja, mikä muistuttaa itseruoskintaa).

Kuka suojelee meitä Vihreiltä, sillä vihreä aate ei toimi?
Mitä voi tehdä tämän hulluuden pysäyttämiseksi?

"Mengele" ehdottaa tuossa yllä olevassa kuvassa silmien muokkaamista mutta minä ehdotan silmien avaamista Vihreän aatteen vaarallisuuden huomaamiseksi.


5 kommenttia:

 1. Huvittavaa havaita, että Vihreä käyttää termiä "engineering", vaikka sehän se juuri on asia, mistä vihreät ei mitään ymmärrä...

  VastaaPoista
 2. Mietippä jos joku ehdottaisi nälänhädän kukistamiseksi Afrikassa pistettäisiin ihmisten silmät puhki, niin mikä huutomyrsky nousisi. Kun Mengele Stranius ehdottaa että muokataan eurooppalaisten simät, niin ehdotusta pidetään järkevänä...

  VastaaPoista
 3. Mengelellä on vapaa pääsy valtamediaan eikä kukaan aseta siellä hänen näkemyksiään kyseenalaiseksi. Jonkinlainen guru tai profeetta lienee kyseessä.

  VastaaPoista
 4. Vihreä aate ei olisi mitään, jos se perustuisi vapaaehtoisuuteen. Kyseessä on uskonto tai lähin uskontoa vastaava käsite, joka modernissa liberalismissa on mahdollinen.

  VastaaPoista
 5. Kiitos herroille kommenteista.
  Nälkäänäkeville voitaisiin ehkä tehdä vatsalaukun pienennysleikkauksia, joilla sitten saataisiin säästöjä, kun ei tarvitsisi syödä niin paljon....
  kyllä maailmassa ideoita riittää. Vihreä aate vaan joutuu pakottamaan omansa muiden kurkusta alas.

  Vasara, Mengeleä on vastustettava maalla, merellä ja etenkin kaupungissa. Teen siinä oman pienen osani. Kiitos tuesta.

  VastaaPoista