perjantai 10. huhtikuuta 2015

Äänestääkö vaiko eikö

Äänestäminen ei kiinnosta mutta Vihreiden vastustaminen kylläkin. Onhan se lopulta blogini pääteemakin monella tapaa. No, vaikea sanoa meneekö virkakyöstien ihmettely siitä ohi.

Ketä tai mitä pitäisi äänestää, tai pitäisikö ensinkään, jos haluaisin vastustaa mahdollisimman tehokkaasti gai´istien maailmaneuroopanSuomen valloitusta?


5 kommenttia:

 1. Tykkäsit tai et, vaihtoehdot ovat todella vähissä. Kaikki muut vähänkin suuremmat puolueet nuoleskelevat Vihreitä, paitsi Perussuomalaiset (Persut, jos tykkäät siitä enemmän).

  Pienempiä puolueita, kuten Muutosta äänestäessä saattaa saada jonkinlaisen tunteen vaikutuksesta, mutta en sitä menisi lupaamaan.

  Äänestämättä jättäminen tietenkin antaa vaalivoittajalle avoimen valtakirjan. Tämä vaihtoehto sopii niille, jotka tykkäävät onnenpeleistä.

  VastaaPoista
 2. Sitähän se vähän on - ei ole ketään, ketä haluais äänestää, mutta kylläkin niitä, joita ei missään tapauksessa haluais edustamaan itseään. Eli ääni vähiten huonolle ehdokkaalle.

  VastaaPoista
 3. Kiitokset kommenteista. En tiedä.... kyllä mä taidan jättää äänestämättä.
  Miinusäänen takia kävelisin lähikoululle kyllä. Toki voidaan ajatella että ääni persuille on miinusääni vihreille, mutta kun en minä oikein persujakaan kannata.

  VastaaPoista
 4. Täytyy tunnustaa että pidin tästä kirjoituksesta
  Diggaan sitä että "kehitys kehittyy" eikä enää asuta maalattialla savupirtissä, Vihreässä unelmassa.
  http://artoluukkanen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/192374-energia-suomen-kohtalonkysymys

  VastaaPoista
 5. Ääni persuille tai vaikka hitto keskustalle on ääni pois virheiltä!

  VastaaPoista