sunnuntai 8. toukokuuta 2016

Siellä Mengele missä syötetään

Siellä paha missä mainitaan. Pahuus asuu monessa muodossa mutta täällä Helsingissä sen kylmä ja verinen ydin on, kuten HS:kin jo nykyään kuvaa, vihervasemmistossa. Blogissani on jo jonkin kerran mainittu Käpylän Nero, Kylmien Puurosuihkujen Isä, Leo "Mengele" Stranius. Eipä viime kerrasta ole kuin pari päivää, kun jo taas, aivan kuin gaia´iskusta, Mengele saapuu näytöillemme.Pakkosyöttö on gai´isteille samankaltainen henkinen taisto kuin Malmin lentokenttä tai Hämeentien pyöräkaistat. Järki, sekin vähä, on heitetty nurkkaan joutavana, kun gai´istit käyvät taistoon aatteensa puolesta. Fanaattisuudessa saattaisi joku jo nähdä jotain ihaltavaakin. 

Yksi näiden emmakarien ja leokivekkäiden perusteemoista todella on pakkosyöttää lapsia Aatteen ja Gaian nimessä. Kirjoittelin tästäkin ensimmäisen kerran jo ties kuinka kauan sitten; toista vuotta ainakin (Syö Vihreää aatetta, 5.4.2015)

Taisto jatkuu vegaaniuteen pakottamiselle. Tämän pakon maksaisivat tietenkin Virheiden perusmaksajat - me muut. Päiväkotilapsille on tarkoitus pakkosyöttää vegaaniruokaa. Vegaanius on lyhyesti kuvattuna oman egon kiillottamista aatetovereille tekemällä omasta syömisestä todella hankalaa ja vaivalloista. Toki jokainen saa syödä tai olla syömättä mitä huvittaa, mutta muilta vaatiminen tai muille pakkosyöttäminen, saati touhun maksattaminen muilla on mielenvikaista toimintaa.

Sellainen toiminta on vihervasemmistogai´isteille luontaista kuin - kaksoskokeet Mengelelle.

Tämäkin vegaaninen ihmiskoe onnistuu siinä missä Malmin lentokenttä, Hämeentie ja verenpunaiset, tyhjyyttään routautuvat fihadismikaistat.

Muutama järjen ääni ei tässä kylässä kuulu minnekään.

5 kommenttia:

 1. Tuo vihreän aatteen totalitarismihan se on mikä itseäni ärsyttää. Jos he itse vaan tyytyisivät itse hörhöilemään, niin sillehän voisi vain nauraa, mutta kun pitää pakottaa toiset samaan kuosiin. Luin joskus jonkun Anni Sinnemäen haastattelun, jossa todettiin että:"Anni Sinnemäki haaveilee yhteiskunnasta, jossa lihaa saa syödä ainoastaan lääkärin määräyksestä". Eli Anni ei siis haaveile siitä, että ihmiset vapaaehtoisesti alkaisivat vegetaristeiksi/vegaaneiksi, vaan siitä, että valtio pakottaa kaikki sellaisiksi.

  VastaaPoista
 2. Siis hulluja on ollut olemassa maailman sivu, siinähän sinänsä ei ole uutta, mutta kuinka helvetissä nämä mielipuolet ovat saaneet poliittista vaikutuavaltaa. Kuka heitä äänestää?

  VastaaPoista
 3. Mengele on kaikesta päätellen ihan seinähullu. Joka tapauksessa kaikkia tavoitteitaan gai'istit eivät saa heti läpi. Helsingin päiväkoteihin ei tule pakollista vegaaniateriaa toistaiseksi.

  VastaaPoista
 4. Kiitos kommenteista hyvät herrat!
  Reaalimaailmassa mengelet ois jo ohjattu hoitoon mutta jostain syystä tämä vihertodellisuus suosii tuollaista ajattelua.

  VastaaPoista
 5. Osmolaista numerologista taloustiedettä: http://www.soininvaara.fi/2016/05/14/taas-kerran-pysakointipolitiikasta/

  Ei mikään ihme, että Suomessa kaikki maksaa perkeleesti + alv, jos kakki noudattavat osmolaista taloustiedettä. Mihin tahansa kustannukseen voi lisätä hatusta vedetyn määrän mikkihiirirahaa ja syyllinen on autosaatana.

  VastaaPoista