tiistai 18. elokuuta 2015

VMP koko touhu

VMP ja EVVK

Blogi on jollain tapaa tulossa tiensä päähän. Poistin aiemman fillari-aiheisen kirjoituksen, koska ei se jotenkin toiminut ja siinä oli väärinymmärryksen riski melko suuri.

Taas tuntuu, ettei ole mitään kirjoitettavaa. Kaikki on jo sanottu ja kyllästyttää. Jos joku haluaa jatkaa vihreiden, erilaisten demarien ja virkakyöstien vatipäisyyden ihmettelyä niin annan tämän blogin perinnöksi.

Minkäänlaista merkkiä niin sanotusti paremmasta Suomesta ei ole näköpiirissä. Asia on päinvastoin. Nyt alkaa kunnon syöksykierre.

Lähinnä huvittaa, että eetos on yhä täysin sosiaalidemokraattinen Vasse Vasurin p'iväuni Meillä on Unelma ja fillarit -mielenosoituksesta. Niin sen pitääkin täällä olla, sillä niin on haluttu ja niin on hyvä. Onneksi muhamettilainen nuoriso täyttää hiljalleen maan. Moniko niistä kavereista osaa ajaa pyörällä? Jätkillä on jokaisella sellaiset laitteet, ettei mulla ole edes heti varaa niitä hankkia.

Jotkut vatipäät, varmaan anarkomarkot, ovat tehneet pienen luokkasota-iskun Stubidon kämpille. Moinen pelleily on aivan helvetin hölmöä, mutta toisaalta erilaiset vasurit ovat vuosikausia huutaneet luokkasotaa (maassa jossa on maailman pienimmät tuloerot, tod näk) ja taistelua, joten ihme, ettei väkivaltaa ole enempää. Toimeentulotukianarkistin arki on kuitenkin turvattu hautaan saakka. Rillitkin niille maksetaan, mikä tuli mieleen siitä, kun itse ostin äsken uudet lasit muutamalla sadalla eurolla. 

Helsingin Totuudellisissa Sanomissa joku Vasse Vasuri kiteyttänee käytännössä jokaisen suomalaisen tunnot. On kaksi asiaa, joita suomalainen ei vaihda; toinen on tää demarius, ja toinen on.. no, vaikkapa idea siitä, että vasemmistolainen väkivalta nyt on vaan erilaista - ja parempaa.

"En hyväksy väkivaltaa, mutta voin ymmärtää..." lässyttää vasse-ämmä tuossa videossa. Klassikko on se. Ja sillä tää kansa on tuhoonsa seilaava. Virkakyösti pitää kurssin tiukasti tuhon tiellä.
5 kommenttia:

 1. "Nyt alkaa kunnon syöksykierre."

  Jep, toivottavasti alkaa sillä vain rutto ja/tai sota voi suomalaisen idioottimaisen kehityksen lopettaa. Sitten taas tuhkasta nousee uusi maa.

  Pidä lomaa ja sitten taas taivalta uusin voimin.

  VastaaPoista
 2. Tikka, ei sun tartte kirjoitella näin tiheään tahtiin jos se ei kerran maistu. Kirjoita se naseva juttu vain silloin, kun oikeasti pitää päästää paineita pihalle.

  VastaaPoista
 3. Tikka, jos nyt lopetat, niin täytyy kiittää blogista. Olen kyllä nauranut niin monta kertaa tälle menolle ja osaat ilmaista asiat huumorilla, vaikkei niissä periaatteessa mitään hauskaa olekaan.

  VastaaPoista
 4. Nauran ja itken tätä blogia lukiessani.

  Tässä viimeisin kyöstien älynväläys:

  http://www.mtv.fi/uutiset/kotimaa/artikkeli/ss-liikennemerkkien-miehista-halutaan-sukupuolineutraaleja-mieshahmoista-eroon/5276428

  Liikenteen ohjauksen asiantuntija Tuomas Österman on juuri sellainen kyösti, jota tarvitaan totaaliseen kontrolliin.

  VastaaPoista
 5. Ei jumalauta.... toi Hammerin linkki saa aikaan oksennusreaktion. Kiitos, että laitoit sen. Tuomas Östermanin "työpäivästä" saisi mahtavan dokkarin, tai työviikosta. Liikenteen ohjauksen asiantuntijan "rankkaa" duunia olisi mukava seurata. Voi olla haastavaa ja vastuullista olla asiantuntijoimassa liikenteen ohjausta virastossa muutama päivä viikossa; kampaviineri suussa.
  Lounastauolla sitten ehtii vähän palautua.

  Joo, blogi pitänee nyt pienen tauon. Paljon olisi aiheita ja uutisia kommentoitavaksi, mutta just nyt ei vaan kykene. Viimesin tauko kesti kuukausia, ehkä tää nyt jää viikkoihin.

  VastaaPoista