keskiviikko 12. elokuuta 2015

Virkakyösti kaivonkatsojana

Jos nyt jotain myönteistä pitää virkakyösteistä löytää, niin se on mielikuvitus. Kyky keksiä ihmisten kiusaksi virastoissa kesät talvet uusia, enemmän tai vähemmän järjettömiä kyykytyksen ja rahastuksen muotoja ja malleja.

Uusimpana, muttei edes omituisimpana, ovat kyöstit kehitelleet taas kerran idean auton omistajien ja omakotiasujien kyykyttämiseksi - nimittäin idean pakollisista öljynerotuskaivoista.

”määräysten mukaan toistuva pesu on sallittu ainoastaan tähän tarkoitukseen rakennetulla pesupaikalla, josta jätevedet johdetaan hiekan- ja öljynerotuskaivon kautta jätevesiviemäriin”

Toistuvaksi pesuksi kyösti on katsonut kerran viikossa tapahtuvan pesun. 

Viherhulluuden aikakauden piirteet sekä suomalaisen kansanluonteen tuntien ei yllätä, että Helsingin kaupungin Ympäristökeskuksen "virallinen käräyttelypuhelin" on vastaanottanut puheluita verovelvollisilta, jotka ovat huolestuneita soitelleet nähdessään naapurin pesevän pihassaan autoaan. Soittajia ovat huolestuttaneet auton pesun mahdolliset ympäristövaikutukset. 

Oikeita murheita, oikeita epäkohtia. Niihin ei kannata kenenkään ajatusenergiaa panostaa. Keskitytään parhaassa DDR-hengessä vain rauhassa käräyttelemään toisiamme mitä luovimmin keinoin. Suomalaiset ovat innostuneet ilmiantamaan toisiaan verottajalle siihen malliin, että kyöstejä on siirrettävä enemmän tähän hassunhauskaan sisäiseen tutkintaan, jos näin leikkisi käsite sallitaan.

Kuka tahansa meistä voi olla hallituksen vastainen toimija, kysykää vaikka Helsingin Totuudellisista Sanomista.


"Kiusa se on erityisen pienikin kiusa," sanoi entinen virkakyösti, kun verolipun tekaisi. Ja kampaviineristä palasen haukkasi.


9 kommenttia:

 1. Tuo käräyttely on yleisen luottamuksen kannalta pirun huono juttu. Hyödylliset idiootit on saatu houkuteltua työhevosiksi Marxilais-hörhöjen mädättämis-operaatioon vetoamalla heidän alhaisimpiin vietteihin.

  VastaaPoista
 2. Nää sun blogien lukemiset saa voimaan pahoin. Teet arvokasta työtä, jatka samaan malliin.

  VastaaPoista
 3. Täytyy myöntää että luin juttusi hieman huvittuneena, ajatuksella että "no taas kärjistetään asioita äärimmilleen", mutta sitten kuitein tutustuin noihin linkkeihin tuossa taustalla ja purkka pysähtyi...

  Itse kun maallista majaani pidän jossain muualla kuin liikennevalojen rikastamassa asutuskeskittymässä niin ajatus kuullostaaa todellakin järkyttävältä...

  Tuo mahdollinnen muutaman tuhannen euron kustannus tällaisen pesupaikan rakentamisesta on mielestäni varsin sinisilmäisesti laskettu. Eihän haja-asutusalueella saa kaivinkonetöitä tuohon hintaan teetettyä! Kun ei tuota putkea kuitenkaan halua ruveta kaivamaan maahan sitä vaadittua 18 km, jotta pääsisi kiinni kunnalliseen järjestelmään (joka tietenkin jokaisen itseään kunnioittavan virkavaltion alamaisen tulisi kyllä tehdä muuutenkin ilomielin.)

  EIkä haja-aasutusalueilla tuohon varmasti kelpaisi enää se oma imeytyskaivo, ja kenttä. vaan tilalle vaadittaisiin joku uusi imeytysjärjestelmä, jonka imeytysaines on muutettavissa...

  VastaaPoista
 4. Yhdyn tässä Kumitontun kommenttiin. Näistä ei tule hyvä olo. Eivätkä ne kerro hyvää valtiosta, jossa elämme.

  VastaaPoista
 5. Kyöstitys lisääntyy. Nuuskaa saa jatkossa tuoda vain 0,5 kg aiemman 1,5 kg:n asemesta.

  http://www.mtv.fi/uutiset/kotimaa/artikkeli/nuuskan-maahantuontiraja-romahtanee-nain-paljon-saat-jatkossa-tuoda-suomeen/5261594

  VastaaPoista
 6. Hyvät herrat, kiitos kommenteistanne. Arvostan niitä korkealle.
  Tuo nuuskahomma on multa mennytkin ohi. voi jumalauta mitä touhua taas.

  Blogin tarkoitus ei ole aiheuttaa pahoinvointia vaan avata silmiä ja tallentaa kyösteilystä jotain jälkiä, jos vaikka nämä blogit säilyisivät netissä vielä kauankin.

  Varmaan alkuun nämä tekstit vaikuttavakin kärjistyksiltä, mutta mielestäni sitä on lopulta aika vähän. Kyösteily vaan on mennyt jo överiksi, enkä oikein keksi muuta tapaa siitä kertoa kuin tämä nykyinen tyylini on.

  VastaaPoista
 7. Kyöstittämisestä vielä sen verran, että vielä vähän aikaa sitten nikotiinilliset sähköröökinesteet haluttiin pitää laittomina sillä perusteella, että ne voivat olla vaarallisia koska niitä ei tunneta tarpeeksi hyvin (vaikka ne ovat e-koodillisia eli elintarvikkeita). Nyt nikotiininesteiden myynti ollaankin laillistamassa:

  http://m.mtv.fi/uutiset/kotimaa/artikkeli/sahkotupakkaa-ehka-myyntiin-suomessa-jo-2016-iso-periaatteellinen-muutos/5261730

  Haiskahtaa vähän siltä, että kyöstit pääsivät kahvipöydän ääressä yksimielisyyteen siitä, kuinka paljon sitä tullaan verottamaan. Sen on pakko olla suurin/ainoa syy miksi aine, jota "ei tunneta", ollaankin sallimassa jo ensi vuonna.

  Jos olen oikeassa tässä epäilyksessäni, niin kyöstille ihmisen terveydeKyöstittämisestä vielä sen verran, että vielä vähän aikaa sitten nikotiinilliset sähköröökinesteet haluttiin pitää laittomina sillä perusteella, että ne voivat olla vaarallisia koska niitä ei tunneta tarpeeksi hyvin (vaikka ne ovat e-koodillisia eli elintarvikkeita). Nyt nikotiininesteiden myynti ollaankin laillistamassa:

  http://m.mtv.fi/uutiset/kotimaa/artikkeli/sahkotupakkaa-ehka-myyntiin-suomessa-jo-2016-iso-periaatteellinen-muutos/5261730

  Haiskahtaa vähän siltä, että kyöstit pääsivät kahvipöydän ääressä yksimielisyyteen siitä, kuinka paljon sitä tullaan verottamaan. Sen on pakko olla suurin/ainoa syy miksi aine, jota "ei tunneta", ollaankin sallimassa jo ensi vuonna.

  Jos olen tässä oikeassa, niin kyöstille ihmisen terveys on toissijainen seikka kun on mahdollisuus päästä verottamaan.

  VastaaPoista
 8. Tämä surullinen tapaus kertoo fihadismin vaarallisuudesta harjoittajalleen:

  http://www.mtv.fi/uutiset/rikos/artikkeli/keskisuomalainen-autoilijan-kiilaama-pyorailija-on-kuollut-kuljetttaja-pidatetty/5262508

  Pyöräilijän ei kannata lähteä oman etunsa nimissä tarkoituksella ärsyttämään autoilijoita. Vaimokin kertoi keskisormea vilauttelevista pyöräilijöistä Helsingissä. Ties vaikka oli sama tyyppi.

  VastaaPoista
 9. Täytyypä kirjoittaa muutama sana taas fihadismista ja Helsingin liikenteestä...

  VastaaPoista