sunnuntai 28. joulukuuta 2014

Vihreää biologiaa

Uuden Suomen Puheenvuoro-palstalla on välillä mainioita kommentteja. En itse ole sinne kirjautuneena, enkä aio ollakaan, mutta seuraan sitä kyllä lähinnä pitääkseni itseni kartalla erilaisten ihmisten sanotaanko hivenen erikoisista näkökulmista asioihin. Ei minun näihin homohommiin enää pitänyt mitään kantaa ottaa, mutta nuorten mädätys vuosikymmenten ajan on kyllä tuottanut huimaa tulosta. Teinit ovat jo aivan pihalla asioista, kiitos Aatteen.

Joku nuori vihreä on homoadoptio-innossaan huomannut pari epäkohtaa luonnonjärjestyksessä, ja käy niitä kirjoituksessaan ihmettelemään.
Samaa sukupuolta olevat parit ovat vähemmistö. Vähemmistö, jolla ei ole vielä selkeää ja yksinkertaista tapaa hankkia yhdessä lapsia.

Ohhoh! Miten se nyt silleensä!

sekä
[...]homot ovat ihan yhtä hyviä vanhempia kuin heterotkin. Ainoa ero näiden kahden parin välillä on kuitenkin se, että heterot voivat pamahtaa paksuksi ihan vahingossa ja tahtomattaan. Samaa sukupuolta oleva pari joutuu käymään läpi pitkän prosessin, jolloin tulee ainakin selväksi se, että on halukas ja kyvykäs olemaan vanhempi.

Prosessi kyvykkääksi  suattaapi homoparilla olla tosiaan vielä aika pitkä....

ja vielä
Samaa sukupuolta olevat parit joutuvat tekemään lasten hankkimiseksi paljon enemmän kuin heterot.

Tässä vaiheessa kyllä piti jo puhdistaa aamukahvit läppärin näytöltä. Tasa-arvovero tai jokin muu maksu saattaisi korjata tuon epäkohdan. Suosittelen 3-vuotista valtion suunnittelulautakuntaa, jonka jäsenistöstä 98% on Vihreä Liiton jäseniä. Sillä se lutviintuu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti