maanantai 24. kesäkuuta 2013

Alkoholiverokapinallisen elämää, osa 8: Kiristyy, kiristyy

Harvoin tulee enää kupitettua. Juhannusaattona otin kaverin kanssa muutamia oluita. Käytiin oikein Hard Rock Café´ssa katsomassa miltä meno maistuu. Oli siellä muutamia slaavilaisia kaunottaria ja pari erittäin nuorta suomineitoa.

Oikeamielinen hallitus kiristää, taas vaihteeksi, alkoholiveroa.

Itsehän en enää vähittäismyynnistä osta suomi-juomia vaan jätän ne janoisemmille. Eikä oikeastaan jaksa enää yllättyäkään näistä hallituksen ja oikeamielisten tempauksista, sillä realiteetit ovat tästä Suomi-nimisen valtion touhusta olleet monilta osin kateissa jo vuosikausia.

Ihan rehellisesti sanoen minä jo hieman odottelen kieltolakia. Tosin verotulothan siinä ehkä pienenisivät, mutta pitää sitten korottaa ja kiristää jostain muualta.

Sitä ennen Tallinnaan, jotta terve!. Jos siis oikein suuri jano yllättää. Kaveri kävi pari viikkoa sitten ja osti minulle laivalta olutlavan hintaan9,90. Tuossa se on avaamatta vieläkin. Pahin jano lienee siis jo sammunut, vaikka kauan sitä kesti.

Ja mahdollisimman usein muutenkin ulkomaille käymään, hivenen vapaampiin, sivistyneisiin länsimaihin.

------------------------------------------------------------------

Sarjan aiemmat osat luettavissa:

Osa 7:Virkamies tietää

Osa 6: Vapun jälkeen

Osa 5: Kun jano ei lähde juomalla

Osa 4: Simaa!

Osa 3: Suomalainen demari

Osa 2: Tuttu tunne

Osa 1: Veroja ystävällisesti korottaa hän

[contact-form][contact-field label='Name' type='name' required='1'/][contact-field label='Email' type='email' required='1'/][contact-field label='Website' type='url'/][contact-field label='Comment' type='textarea' required='1'/][/contact-form]

1 kommentti: