keskiviikko 19. kesäkuuta 2013

Lisää veroja, kiitos

Muistan joskus jonkun Pohjois-Korean diktaattorin kuoleman aikaan, kun monet ihmettelivät, miksi ihmiset itkivät kaduilla julkisesti, siis Pohjois-Koreassa. 

No mitäpä sitä ihmettelemään. He uskoivat asiaansa ja siihen mitä heille on kerrottu ja mitä heidät on opetettu ajattelemaan.

Aika vähän se minusta eroaa siitä tosiseikasta, että jokainen suomalainen on enemmän tai vähemmän demari, suurin osa aivan loppuun saakka. Kukapa vastustaisi hyvinvointivaltiota tai oikeudenmukaisuutta. 

Lisäverotusta toivovien toive toteutunee hyvinkin pian.

Kuva

4 kommenttia:

  1. Ilomielin otan vastaan uudet energiaverot, päästö- ja käyttömaksut jne., että mm. aiheuttamani hiilijalanjälki pienenee ja oikeudenmukaisuus toteutuu! Siis minussa asuu demari?

    Tässä toinen esimerkki demarimaisuudestani, käyttöautoni kuluttaa n. 7 l/100 km ja karkeasti laskettuna valtio saa tuon 7 € ajettua sataa kilomeriä kohden. Vastaavasti harrasteautollani se on n. 25 litraa 100 km kohden ja käyttömaksu (vero) on yli 400 €/vuosi, niin onhan tämäkin oikeudenmukaista minua ja kaikkia harrasteautoilijoita kohtaan.

    VastaaPoista
  2. Itseasiassa jokainen autoilija (joka ei ole julkisen sektorin hommissa) puolustaa hyvinvointivaltiota kiivaasti - kippaamalla sinne julmia määriä verorahaa.

    Sulla taitaa olla joku ameriikan kiesi noilla kulutuslukemilla. Maksat siis yli 20 euroa per 100 kilometriä kun ajelet harrastepelillä, ja silti vasuri vihaa sinua kierrätyskeskuksesta ostamansa ruosteisen fillarin selästä. Siinä on pieni ristiriita jos missä.

    Oikeamielisyyden linssit vääristävät maailmaa.

    VastaaPoista
  3. Kyllä olet oikeassa amerikan kiesin suhteen. On tässä vuosien saatossa kipattu kohtuullisen suuri määrä verorahaa valtion kassaa myöskin vakuutumaksuveroina. Tosiseikka on, että nämä käyttömaksut rajoittavat harrasteautojen määrää kyllä tehokkaasti aika monen suhteen. kaiken lisäksi, nämä käyttömaksut kun saattavat olla huomattavasti suurempia kuin vuotuinen liikennevakuutusmaksu, joilla se "hiilineutraali fillaristi" saadaan vakuutettua!
    Fillaristien onneksi, asun nykyään "keskellä metsää" ja ainoastaan arkipäivisin ajan Kehä ykkösen sisäpuolelle häiritsemään heidän rauhaansa! Kai ne joskus pakkoasuttavat minut (meidät) takaisin radan varteen ja takoo autoni miek... eikun fillareiksi!

    Veikkaan, ettei pelkästään vasurit vihaa minua? Eilen tuossa ruokatunnilla keskustelu "lipsahti" hiilijalanjälkeen kun porsaanliha on kuulemma "ekologisempi vaihtoehto" kuin naudan liha (ylipainoisen suusta). Keskusteluun osallistuneelle kasvisyöjälle hiiidioksi (autolla tuotettu) on ilmansaaste mutta teollisesti tuotettu hiilidioksi jota käyttää mm. kasvihuoneviljelijät ei ole saastetta! Loppukaneettina, kasvisyöjän mukaan minun pitäisi muuttaa Puolaan rajoittamaan Itämeren fosforipäästöjä! Näin suosittu olen...

    VastaaPoista
  4. Autonomistaja maksaa veroja huimia määriä. Jo pelkästään se, että pakollisista huolloista menee veroja sylettää minua.
    Saati sitten jos tulee isompia källejä, joita ei voi ennakoida. Itse olenkin huollattanut autoni Tallinnassa viime aikoina.
    Jos vain laivaan pystyy ajamaan ja on vapaapäiviä niin sinne vaan. Huoltotyön tuntihinta noin 40 euroa ja osat melkolailla samanhintaiset
    merkkiliikkeessä. Samalla tietty bisset ja röökit mukaan.

    Viheraatteen "hyviin puoliin" kuuluu se, että suurimmalla osalla siitä jengistä silmät avautuvat jossain vaiheessa, osalla ei tietenkään koskaan.
    Sen takia suurin osa kiihkeimmistä sossuista/vihreistä onkin nuoria - ei ole reaalimaailma vielä osunut kohdalle.

    Erikseen ovat sitten nuo viherhöyryiset keski-ikäiset, mutta harvassa ne ovat. Yleensä lienevät hommailemassa joissain virastoissa/vastaavisa
    ja vaatimassa raideliikennettä joka pusikkoon. Eräänlaisia broilereita, suoraan yliopistolta kuntavirkaan ja automaattisiin palkankorotuksiin.
    No menee se elämä niinkin, muita kupatessa ja verotusta vaatiessa.

    VastaaPoista