lauantai 3. tammikuuta 2015

Suojakattoja rakentelemassa

Meillä täällä Kalliossa ei vielä ole viherkattoa suojaamassa luonnon kostolta. Mitenkäs teillä päin on asian laita?

Vihreiden vedenpaisumusfantasioissa, tai kauhukuvissa, tällaisille katoille on kuitenkin äärimmäinen tarve, minkä takia Helsinki sellaisia jo hiljalleen rakentelee. Jostain syystä yhtenä monista kaupunginjohtajista puuhasteleva radiopsykologi on päässyt tässä asiassa ääneen.

Muistan itsekin, kun kävin vuonna 2007 Kauppatorilla ihmettelemässä melko korkealle noussutta vettä. Mutta so what, joskus se vesi nousee ja sitten se laskee taas. Ei se kyllä silloin ollut lähelläkään Viherpalatsin (kaupungintalon) seiniä, kun minä sitä katselin.Tulvapenkereitäkin suunnitellaan jo Helsinkiin. Itämeren kosto on oleva julma, kunhan Äiti Gaia saa tarpeekseen luontoon kuulumattoman syöpälajikkeen toiminnasta ja päättää kostaa laskemalla alleen oikein kunnolla. Vettä tulee kuin... ja jälleen kerran on jokin jumala hukuttava syntiset ihmiset veteen ja vihaan. Kuulostaako tutulta kouluajoilta? No ei ihme, ei ne Vihreät hirveän omaperäisiä ole noissa kauhujutuissaan. Vedenpaisumus on klassikko. Sehän tunnetaan eri kulttuureissa ajasta aikaan.

Osittain vihreiden ja kaikkien muiden vasemmistopuolueiden hölmöilyn takia Helsingin asukasluku vaan kasvaa. Harva täällä varsinaisesti haluamalla haluaa asua, enkä halua minäkään, mutta täällä sitä nyt ollaan. Vihreät tulkitsevat nämä lainausmerkeissä väestönsiirrot muualta maasta siten, että ihmiset haluavat asua Helsingissä ja "meidän aate niinku hei toimii ja tosi jees". Tämä toimii taas Aatteen eduksi, sekä mainiona tekosyynä "tiivistää yhdyskuntarakennetta", kuten Aatteen mies Maaseudun Tulevaisuuden uutisessa toteaa.

Ja sitten kun sitä yhdyskuntarakennetta oikein Aatteen pauhussa ja woimassa tiivistää, huomaa jo tyhmempikin vihreä, että niitä viheralueita tarvitaan muun muassa siihen, että vesi imeytyisi maahan. Ja onhan viheralue hienon näköistä, metsää ja sen semmoista pusikkoa oravien ja hyönteisten temmeltää. Vitut ne vihreille mitään merkitse -  ne puskat ja oravatkaan. Utopia luo taas omanlaisiaan ongelmia, joten maailmaa on muutettava.Vähän samaan tapaan kuin jos minä ostan linja auton omaan käyttööni se saastuttaa aivan hirvittävästi. Sama rottelo kaupungin bussina on Pyhä Auto - puhdas kuin muodokas teinityttö (yli 16v, tarkennus) kesäillassa saunan jälkeen. No, poikkeus vahvistaa säännön tässäkin.

Erityisen huvittavaa on, että yks tällainen Helsingin iso suoalue , joka varmasti imisi vettä maaperään, on nyt muutettava betoniseksi nukkumalähiöksi. Malmin lentokenttähän siinä on kyseessä.

Kuten olen koko ajan sanonut, ovat Vihreät ihmisvihansa lisäksi lopulta myös luonnonvihaajia. Pieniä metsän eläimiä isoine silmineen on hyvä käyttää propagandan välineenä. Tarvittaessa tällaiset hellyyttävät esteet raivataan kylmäverisesti altapois, jotta saadaan taas uusi betonilähiö nousemaan parhaaseen Jätkäsaaren hiilineutraalin tapaan niin, ettei naapuriin seinään taida omasta ikkunasta enää kymmentä metriä olla.

Kyse koko väkivaltaisessa aatteessa väestönsiirtoinen, ajatuskontrolleineen, loputtomine syyllistämiseen mitä ihmeellisimmistä asioista on siitä, että Vihreä tarvitsee sinun rahasi ja ruumiisi palvelemaan omaa valtaansa.

Sen takia sinä et saa valita. Vihreä päättää.

gaia_by_genzoman-d4dbgp8

2 kommenttia:

  1. Kiva ylläripylläri: http://www.maaseuduntulevaisuus.fi/mielipiteet/lukijalta/tuulivoimalat-maan-omistajan-vastuulla-1.72279

    Rosmo Soinivaara muuten valehtelee uudessa blogissaan, että peruspalveluministerinä on huutanut vm:n virkamiehille liittyen sähköisen tunnistautumisen maksamiseen. Rosmo on todistettavasti sitä mieltä, että kaikki on jyvitettävä ja artisti maksaa+vaihtoehtoiskustannus ja alvi.

    VastaaPoista
  2. Voi hyvää päivää mitä toimintaa taas sekä tossa uutisessa että muutenkin.

    VastaaPoista