torstai 15. tammikuuta 2015

Kun kyösti moitteet sai

Kyösteily väsyttää. Osaltaan se on varmaan kyösteilyn loputtoman uutisoinnin tarkoituskin; vastarinnan murtaminen väsytystaktiikalla.

Yhä enemmän olen miettinyt, onko mahdollista, että kokonaisen valtion ovat kaapanneet rikolliset. Siis varkaat, nuo rosvoryövärit. On kai se mahdollista. Tuohon jengiin sitten lopulta kuuluu suurin tuon alueen asukkaista: osa sukulaiskaupoilla, osa muuten vaan, jotkut hyvällä onnella, tai suoran sattuman kautta, suurin osa pyrkyrinä sinne itsensä puhuneena - rahakkaisiin sisäpiirihommiin. Sieltä sitten nauretaan maksupuolella oleville oikein porukalla, jos lomilta ja pullakahveilta ehditään.

Nostellaan ilmaisia asuntolainoja, joista sitten naapuriviraston kyöstiltä saa moitteet. Vähän samaan tyyliin kuin ennen vanhaan opettaja torui poikia, että antakaapa pojat olla ja soo soo. Aatetta tunnustamalla pääsee pitkälle. Yllättävän monet sosialistit ovat edenneet professoreiksi asti, mikä on ajatuksena aivan hirvittävä. Näiltä syöttiläiltä sitten tilataan kyösteilyä, joka usein ilmaistaan uskontunnuksen omaisesti kannattamalla veroja, joko uusia tai vanhojen korottamisia. Edes ruoka ei tälle porukalle ole vielä tarpeeksi kallista. Enemmän pitäisi maksaa, vaikka nyt jo hintataso on Euroopan, ellei maailman korkeimpia. Vaikea kuvitella, että missään olisi kalliimpaa, kun ostovoima huomioidaan.

Tavallaan ymmärrän, että pahimmat kommarilausunnot poikivat tappouhkauksia. Maksajan säkissä on nimittäin pohja. Kyllä siellä on. Nyt sitä jo monella tapaa raavitaan ja kaavitaan. Aikanaan se pohja kuluu puhki ja veri valuu, mikä on se karmein visio. Kaikella on rajansa ja raja on myös ryöstämisen sietämisellä.

Tähän asti on voinut äänestää vain jaloillaan. Äänestyslippuihin on voinut raapia vain erilaisten sossuilijoiden numeroita eikä mitään muita. Jalat on otettava alle. Se on ainoa tapa vaikuttaa ryöstöjengin perseilyyn. Voi lomailla ulkomailla, tehdä ostokset ulkomailta. Voi muuttaa ulkomaille tai siirtää yrityksensä sinne - kyöstin kalmanhajuinen käsi ei sinne vielä kovin hyvin yllä. Toki vasuri laulaa kulunutta virttään taustalla: Muuta pois jos ei kelpaa. Virsi on tuttu jo vuosikymmenten ajalta.

Tosikommunisti kyllä vaatii vielä ulkomaitakin myöten toisten rahoja itselleen.

Sillä kaikki, mitä ei ole verotettu 101 prosentilla, on itseasiassa valtion antamaa tuloa juuri Sinulle.

Ja sellainen peli ei vetele, kuulkaapas.

6 kommenttia:

 1. Ranskassa ennen suurta päidenkatkomisbakkanaalia oli mainio tapa rahoittaa hovin porsastelua. Jokainen ranskalainen piltistä vaariin joutui ostamaan järjettömän määrän verotettua suolaa. Ks. gabelle. Tuollainen vero varmasti vituttaa. Mutta onhan meilläkin ylevero. Joutuu maksamaan vaikkei katsokaan. Polttoaineista maksetaan alv, joka lasketaan polttoaineveron sisältämälle hinnalle. Verosta maksetaan veroa. Tullin keksimä ei-arvonlisävero jne. Sanompa vaan, että ennen pitkää joku päättää, että nyt riittää.

  VastaaPoista
 2. Ei voi olla totta. :D "Valtiovarainministeriö KEHOTTAA Kevaa HARKITSEMAAN UUDELLEEN henkilökuntaluottojensa ehtoja."
  "Kevan toiminta ei ole ollut laitonta."
  "Julkisten eläkevarojen SIJOITTAMISESSA ---"

  Tsiisus kraist. Wattafak?

  VastaaPoista
 3. Niin. Mieti miten vakavaa varoittelua. Kehoitan tässä itseäni rajoittamaan alkohinjuontia tällä viikolla, muuten jaan itselleni pyyhkeitä, sillä toimintani on hyvän tavan vastaista.

  Näin. nyt pysyy korkki kiinni.

  VastaaPoista
 4. Tuosta suolajutustaen ole ennen kuullutkaan, vaikka jonkinlainen historianharrastaja olenkin. Kiitos kommentista, Kilju.

  VastaaPoista
 5. Kannattaa lukea esim. tämä kirja: http://avaxhm.com/ebooks/history_military/0802713734.html

  FBreader on hyvä ebook-lukija

  VastaaPoista
 6. Pannaanpa mieleen. FNreader ei ole mulle tuttu. muutenkin toi e-kirja ei oikein ole mulle vielä avautunut. mulla on ipad vailla käyttöä, joten ehkä sillä vois lukee kirjoja.

  VastaaPoista