lauantai 3. elokuuta 2013

Huumoria viikonloppuun, lyhyt versio.

Vantaan Sanomissa tarinoi Marko....

marko

Jota ahdistaa ,että joillain on jotain, jota Markolla itsellään ei ole.

Siksipä sitä onkin verotettava, tietenkin.

Uskon minä sen, Marko, että sillä vanhalla mondeolla työntely neukkubunkkeriin v***ttaa mutta ajattele sitä vain oikeudenmukaisena ja äänestä jatkossakin demareita (kaikissa niiden eri väreissä). "Sitähän sä halusit", kuten teinit asian ilmaisisivat.

4 kommenttia:

 1. Kukahan tuo Marko oikein on?

  Eiks olis parempi verottaa asumistukea, koska se tunnetusti nostaa (sijoitusasunnon tuottoa ja sitä kautta hintaa) vuokria? Paras olis tietty olla verottamatta ketään, mutta se nyt on toiveunta.

  VastaaPoista
 2. Usko tai älä mutta en viitsinyt edes kuuklettaa "marko toivanen vihreät" tai "marko toivanen vasemmisto".

  Asumistukihan menee suoraan hintoihin, samoin sinne menee muuttovero (mikäsenyt on varainsiirtovero) sekä tietenkin vuokratulon pääomavero.

  joskus olen miettinyt muuttamista tästä nykyisestä, mutta
  enpä viitsi maksella tuhansia euroa veroja siitä lystistä. käyn ennemmin ulkomailla silläkin rahalla.
  vähän sama se on auton vaihtamisenkin kanssa...
  houkuttelis joo, mutta enpä taida. verotuloa siitäkin tulee Jutalle.

  VastaaPoista
 3. Käytiin eilen kavereiden kanssa lounaalla Hard Rock Cafessa. Prkl siellä oli timmin näköinen tarjoilijatyttö, joka puhui ihan hintsusti aksentilla niin että oli pakko kysyä mistä tyttö oli härmään muuttanut. No arvaappas - Italiasta! Jumalaade, asunu 5 v täällä ja puhui parempaa Suomea ku Neil Hardwick. Tällaisia mamuja lisää!

  VastaaPoista
 4. Yeah! Iliman muuta ja muuta iliman. Kävin siellä yks ilta bissellä mutta en havainnut kuin muutaman asiakkaana olleen mageen mimmin. Täytyypä mennä uusiks. Maahanmuutto rokkaa kun sitä ei hoideta toisten rahoilla.

  VastaaPoista