sunnuntai 10. tammikuuta 2016

Matupartio

Tuli sellainen mieleen, että mitähän tapahtuu kesällä. Kesäisin Suomessa pystyy nimittäin olemaan ulkona ilmaan vaaraa jäätymisestä! Nuoret kokoontuvat Helsingissäkin puistoihin satapäisinä laumoina.

Ensi kesänä nähdään, mitä tapahtuu kun Suomeen hotellimajoitetut kymmenet tuhannet tyhjää toimittavat nuoret muhikset lähtevät kaduille. Muodostuu uusi ilmiö: matupartiot.

Tuhannen muhiksen laumaa ei ihan heti pysäytetäkään.

4 kommenttia:

 1. Ullatyksia! Kesällä tapahtuu ullatyksia.

  VastaaPoista
 2. Veikkaanpa, että tapahtuu eriasteista kulttuurin rikastumista, jota maahamme on jo pitkään kaivattu.Ja koska tiedostavaisemman kansanosan mielestä näitä rikastuttamiskokemuksia ovat naisemme kokeneet jo kyllästyttävän paljon jo kantasuomalaisten taholta, voitaneen siis tehdä johtopäätös, että kotouttaminen on onnistunut. Ei mulla muuta....

  VastaaPoista
 3. Eilen televisiossa Pääministeri oli jo rajoittamassa suomalaisten kokoontumisen ja liikkumisen vapautta, koska sehän saattavat partioidessaan ehkä tehdä jotain rikollista puollustaessaan naisia mahdollista seksuaalista häirintää vastaan.

  Samaan aikaan on vihapuhetta edes hetkeä vaatia rajoituksia mamujen ja pakoloistan kokoontumisille ja on subjektiivisesti väärin ja rasistista edes väittää, että he voisivat parveillessaan häiritä naisia seksuaalisesti.

  Logiikka on tosiaan naisten alaa.

  VastaaPoista
 4. Kiitoksia kommenteista, Buuri ja Anonyymit!

  VastaaPoista