torstai 21. maaliskuuta 2013

Helsingin tuho

Helsinki on vihreiden kaupunki. Missään se ei näy niin hyvin kuin vihreiden taistelussa autoja ja yrittämistä vastaan. Nyt uusimpana ruoskana autoilevan, itsenäisen ihmisen selkään tarjotaan asukaspysäköinnin hinnan viisinkertaistamista. Artikkelin toimittajakin on kunnostautunut autoiluvastaissa jutuissaan aiemminkin. Taattua Helsingin Sanomia siis. Pysäköinnin hinnan korottaminen on tietenkin vasta alkua matkalla Autioon Kantakaupunkiin, jossa ei liiku enää  kuin yksinäinen raitiovaunu matkalla yliopistolle. Kyydissä kehitysmaantieteen ja muinaisafrikkalaisen kansanrunouden dosentit.

Olisi hauska tietää minkä puolueen värejä Helsingin liikennesuunnittelupäällikkö Ville Lehmuskoski kantaa. Villen maalailema käyttäjä maksaa -linja ei oikein toteudu ainakaan kymmenien ellei satojen miljoonien hintaisissa polkupyöräfantasioissa - maailman pohjoisimmassa maassa, lähes arktisissa olosuhteissa.

Tärkeintä lienee saada kaupunki valmiiksi "tuleville sukupolville", maahanmuutolle sekä hiilineutraaleille utopioille, sekä tietenkin sille että suurin osa asukkaista on jollain tapaa täysin riippuvia vihreistä ja siten kontrolloitavissa miten vain vihreä mieli haluaa. itsenäinen ajattelu ja toiminta on myrkkyä siinä ajatusmaailmassa.

Saattehan te kaupunkinne tuhota. Kalliiksi se tulee mutta kokeilkaa ihmeessä.

Ehkä Merihakakin sitten lopulta saadaan uuteen uskoon.

Lisäys 23.3. Myös kaupungin vuokrataloissa asuvista vuokralaisista niitä, joilla vielä on varaa pitää autoa ollaan karkoittamassa yhä nousevin maksuin.

Kuva

1 kommentti: