keskiviikko 29. heinäkuuta 2015

Kun tänään lähden

Vasse Vasuria vituttaa (linkistä löytyy mainio video. Etenkin nuorin haastateltu kaveri on hyvässä vauhdissa ja omaksanut sosiaalidemokratian perusteet hienosti). Suomalaiset varakkaat ja rikkaat eläkeläiset pakenevat veroja ja ilmastoa Portugaliin. Sellainen peli ei vetele, mikäli Vasselta kysytään. 

Tiettyä komiikkaa tässä touhussa on, koska ryöstöverotushan tämän kaiken aiheuttaa. Vasurit, virkakyöstien säestämänä, huutavat ensin "muuta pois jos ei kelpaa" ja sitten, kun ihminen todella muuttaa, ei kommarisetä tai -täti olekaan tyytyväinen vaan itkee kannustajineen, kuinka muuttajalla ei ole "häpyä".

Se missä häpyä ei ole on suomalainen kyöstitys, joka on poikinut sen, että ne jotka pystyvät ja osaavat, suunnittelevat toivottavasti poistumista vasurionnelasta yhä sankemmin joukoin. Kansalaistorilla moku-miekkarissa huudetut "Suomi kuuluu kaikille " -huudot aiheuttavat ainakin minussa sen, että joka ikinen päivä tämän touhun maksaminen verotuksessa kiinnostaa vähemmän ja vähemmän.

On Portugalin asia, kuinka siellä paikallisia mamuja verotetaan. Turha siitä on täällä itkeä. Verokilpailu on tervettä ja suotavaa. Se vie asioita eteenpäin tarjoten ihmisille ja heidän rahoilleen sekä ideoilleen mahdollisuuden kanavoitua sinne, minne niiden pitääkin kanavoitua. Täällähän meillähän ne valuvat loputtomaan kyöstittämiseen ja tätä nykyä yhä enemmän moku-kultin ylistämiseen eri muodoissa.

Iloista huomata myös se, että muuttajille on tarjolla eräänlaista muuttoapua tiedon ja muun mukavan muodossa, toki korvausta vastaan.

Vapaa valinta on ihmeellinen asia; vain se mahdollistaa ihmisarvoisen elämän. Ei virkakyöstien ja vasemmistolaisten pakkosyöttämä ryöstöideologia, vaikka suurin osa suomalaisista niin uskookin.

Hyvää matkaa kaikille, jotka matkaan kykenevät.


2 kommenttia:

  1. Haha.... Hauska tuo kuva. Tai ei siis hauska vaan tosi.

    Ja toinen tositarina. Sukulaistyttö oli ystäväni vanhalla avojenkillä liikkeellä. Poliisi pysäytti puhallutukseen. Pimu puhalsi nollat ja kyttä kysyi mikä kone on autossa. Pimu sano että siellä on kahdeksan sylinteriä ja kolme vaihdetta- Että tekeekö se sitten 24 hevosvoimaa :)

    VastaaPoista
  2. Löysin ton kuvan ihan sattumalta. en muista enää mistä.

    Hauska toi hevosvoimajuttu. Oli tosiaan aika jolloin autoissa oli jotain 24 heppaa, mutta siitä on kyllä jo satakunta vuotta varmaan.

    VastaaPoista